Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21319
Назва: English for Business Communication
Інші назви: Ділова комунікація англійською мовою
Автори: Гончар, Катерина Леонідівна
Тригуб, Галина Василівна
Хникіна, Оксана Олександрівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Гончар К. Л., Тригуб Г. В., Хникіна О. О. English for Business Communication = Ділова комунікація англійською мовою) : навч.-метод. посіб. Луцьк : Вежа-Друк, 2022. 253 c.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 18-лис-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 811.111’276.6(075.8)
Теми: business communication
business ethics
intercultural comminication
team skills
report
meeting
presentation
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник «English for Business Communication» («Ділова комунікація англійською мовою») укладений відповідно до вимог дійсних освітньо-професійних програм курсу «Ділова комунікація іноземною мовою» на факультеті економіки та управління. Посібник складається з 10 розділів: Communication Fundamentals; Foundations of Business Communication; Business Ethics. Business Etiquette; Intercultural Comminication; Interpersonal communication and Team Skills; Using Technology in Business Communication; Preparing Reports, Meetings and Presentations; Business Writing: Planning and Organizing; Business Correspondence; Emloyment Communication. Кожен розділ містить вводні та основні тексти з короткими висновками, завдання для дискусії та письмових робіт. Призначений для магістрів першого року навчання спеціальностей «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Менеджмент» та «Економіка» денної, заочної та дистанційної форм навчання.
Опис: Навчально-методичний посібник «English for Business Communication» («Ділова комунікація англійською мовою») призначений для магістрів факультету економіки та управління спеціальностей «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Менеджмент» та «Економіка» першого року навчання, укладений відповідно до вимог робочих навчальних програм курсу «Ділова комунікація іноземною мовою». Основною метою даного посібника є формування в магістрів науково-дослідницької професійно-орієнтованої компетентності та передбачає оволодіння культурою ділового письма та спілкування іноземною мовою (англійською) з урахуванням канонів сучасного ділового дискурсу та розвитку підприємницького середовища. Досягнення даної мети передбачає вивчення особливостей функціонування іноземної мови у діловій писемній та усній комунікації, засвоєння специфіки ділового письма, читання, слухання, говоріння через ознайомлення із сучасними оригінальними текстами різних жанрів, виявлення їхніх структурних, змістовних, мовних, комунікативних і риторичних рис; удосконалення умінь і навичок продукувати якісні тексти фахового спрямування іноземною мовою, грамотно їх оформлювати для підвищення ефективності професійної діяльності магістра. Саме на ці аспекти зосереджена увага авторів у навчально-методичному посібнику. Зміст курсу побудовано на основі оригінальних автентичних матеріалів, його тематика охоплює основні аспекти ділової взаємодії та спрямована на вирішення тих життєвих і професійних ситуацій, які потенційно можуть виникнути в житті молодої особи: працевлаштування, офісний етикет, робота в команді, виступи, презентації тощо. Книга складається з десяти змістових модулів: 1. Communication Fundamentals. 2. Foundations of Business Communication. 3. Business Ethics. Business Etiquette. 4. Intercultural Comminication. 5. Interpersonal communication and Team Skills.6. Using Technology in Business Communication. 7. Preparing Reports, Meetings and Presentations. 8. Business Writing: Planning and Organizing. 9. Business Correspondence. 10. Emloyment Communication. Кожний розділ розпочинається з Lead-in (бесіда з 5 -7 запитань для обговорення, метою якої є виявити рівень обізнаності магістрів з даною темою). Далі подаються ключові терміни та вирази з текстів фахового ділового орієнтування, вводні та основні тексти з короткими висновками, завдання для дискусії та письмових робіт. Посібник містить глосарій. Навчально-методичний посібник призначений для магістрів факультету економіки та управління спеціальностей: «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Менеджмент» та «Економіка».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21319
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Business_Communication.pdf4,16 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.