Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21239
Назва: Фізіологія рослин: Лабораторний журнал до виконання лабораторних робіт
Автори: Голуб, Валентина Олександрівна
Голуб, Сергій Миколайович
Єрмейчук, Тамара Музаффарівна
Бібліографічний опис: Голуб В. О., Голуб С. М., Єрмейчук Т. М. Фізіологія рослин : Лабораторний журнал до виконання лабораторних робіт для студентів заочної форми навчання спеціальності 205 "Лісове господарство" факультету біології та лісового господарства / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет біології та лісового господарства, кафедра ботаніки і методики викладання природничих наук. Видання 2-ге, доповнене. Луцьк : Сіті-Друк, 2022. 32 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 15-лис-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Сіті-Друк
УДК: 581.1 (076) Г-62
Теми: Вуглеводи
Плазмолітичний метод
Ізотонічний коефіцієнт
Ізотонічна концентрація
Всисна сила
Осмотичний тиск
Транспірація
Інтенсивність транспірації
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації розроблені для студентів, які вивчають загальний курс фізіології та біохімії рослин, вони включають лабораторні роботи з усіх основних розділів програми. Основне завдання видання – познайомити студентів з методами дослідження в області фізіології та біохімії рослин. В посібнику дані теоретичні основи і практичні завдання з основних розділів фізіології рослин: водного обміну, фотосинтезу, дихання, мінерального живлення, росту і розвитку, стійкості рослин. Студенти знайомляться з показниками стану води у рослині, осмотичними явищами та транспірацією, з пігментами і основними функціями фотосинтетичного апарату, із значенням процесу дихання та альтернативністю дихальних шляхів, вивчають процеси поглинання іонів і їх вплив на стан та функціонування рослинного організму, закономірності росту, адаптивні можливості рослин.В методичних рекомендаціях представлено лабораторні роботи, що висвітлюють основні розділи програми курсу «Фізіологія рослин». До кожного заняття подається коротке пояснення теоретичного матеріалу, детально описана методика постановки досліду. Виконання завдань, поставлених у методичних рекомендаціях, допоможе оволодіти студентам сучасними методами науково-дослідної роботи. Для студентів заочної форм навчання біологічних факультетів університетів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21239
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
lab_zhur_fiziol2021 заочна.pdf610,58 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.