Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20954
Назва: Begegnungen mit der deutschen Sprache: Teil I
Автори: Пасик, Людмила Адамівна
Бондарчук, Олена Юріївна
Семенюк, Тетяна Петрівна
Лозицька, Марія Петрівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Пасик Л. А., Бондарчук О. Ю., Семенюк Т. П., Лозицька М. П. Begegnungen mit der deutschen Sprache. Teil I : навч.-метод. реком. Луцьк : Вежа-Друк, 2022. 174 с.
Дата публікації: 21-чер-2022
Дата внесення: 31-жов-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 811.112.2’373.4’367.3(072)
Теми: німецька мова, , , ,
рівень а1
граматика
переклад
онлайн-вправи
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації створено згідно з діючим силабусом до курсу «Німецька мова» для студентів І курсу факультету іноземної філології. Рекомендації вміщують лексичний матеріал та додаткові лексико-граматичні вправи до підручника «Begegnungen A1+». Головна мета навчально-методичних рекомендацій – сприяти формуванню у студентів основних іншомовних комунікативних компетентностей та навичок перекладу. Рекомендовано студентам вищих навчальних закладів, які вивчають німецьку мову на рівні А1. Методичні рекомендації призначені для студентів денної форми навчання, які вивчають німецьку мову як основну іноземну, та містять додаткові матеріали до усіх 8 тем з підручника «Begegnungen A1+», на основі якого складено силабус до курсу німецької мови. Основна мета навчально-методичних рекомендацій – сприяти формуванню у студентів основних іншомовних комунікативних компетенцій: лексичної компетенції, граматичної компетенції, компетенції у читанні, говорінні, письмі та навичок перекладу нескладних текстів. Методичні рекомендації містять до кожної з тем лексичний мінімум із українськими відповідниками, граматичний коментар німецькою мовою та вправи на тренування лексики та граматики. Особлива увага зосереджена на додаткових вправах на переклад з інтегрованим граматичним матеріалом, оскільки вони є необхідних аспектом у вивченні мови, особливо для ОП «Мова та література (німецька). Переклад». У збірці подано посилання на інтерактивні вправи відповідного граматичного матеріалу. Додатково подано список трьох форм неправильних дієслів та керування дієслів. Запропоновані завдання можуть бути виконані повністю чи вибірково, самостійно чи під керівництвом викладача. Бажаємо успіху всім, хто любить німецьку мову і хоче її вивчати!
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20954
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Begegnungen_A1.pdf3,17 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.