Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/2080
Назва: Методичні рекомендації до написання рефератів, курсових, дипломних та магістерських робіт у вищому навчальному закладі
Автори: Яцишин, Михайло Михайлович
Яцишин, Наталія Пилипівна
Yatsyshyn, M.
Yatsyshyn, N.
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до написання рефератів, курсових, дипломних та магістерських робіт у вищому навчальному закладі : для студ. гуманіт. спец. / упоряд. М. М. Яцишин, Н. П. Яцишин ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. – Луцьк, 2010. - 50 с.
Дата публікації: 2010
Дата внесення: 31-жов-2013
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації, складені на основі нормативно-правових документів, визначають уніфіковані і апробовані практикою вимоги до написання рефератів, курсових, дипломних та магістерських робіт у вищому навчальному закладі.
Опис: Зміст : Вступні зауваження 5 ; Організація написання рефератів та курсових робіт 7 ; Реферат 7 ; Курсова робота 11 ; Дипломна, магістерська робота 13; Дипломна та магістерська робота як різновид державної атестації 13 ; Мета та завдання випускних кваліфікаційних робіт 14 ; Порядок визначення і затвердження тематики дипломних (магістерських) робіт 15 ; Порядок призначення і затвердження наукових керівників 16 ; Організаційні етапи написання дипломної та магістерської роботи 17 ; Контроль за виконанням випускної кваліфікаційної роботи 18 ; Вимоги до структури випускних робіт 20 ; Вимоги до змісту випускних кваліфікаційних робіт 20 ; Обсяги випускних кваліфікаційних робіт 20 ; Вимоги до структури кваліфікаційних робіт 20 ; Вимоги до оформлення випускних кваліфікаційних робіт 25 ; Загальні вимоги до оформлення дипломних (магістерських) робіт 25 ; Оформлення розділів (підрозділів) 25 ; Нумерація 26 ; Вимоги до оформлення ілюстрацій, таблиць та додатків 27 ; Загальні правила цитування та посилання на використані джерела 29 ; Підготовка, порядок та процедура захисту випускних кваліфікаційних робіт 31 ; Попередній захист дипломних та магістерських робіт 31 ; Рецензування кваліфікаційних робіт 31 ; Підготовка роботи до захисту 32 ; Оцінювання кваліфікаційних робіт 34 ; Порядок зберігання випускних кваліфікаційних робіт 35 ; Список використаних джерел 36 ; Додатки 37.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/2080
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FYu)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_rek_do kurs.doc377 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.