Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20593
Назва: Методичні рекомендації з курсу «Основи геополітики і геостратегії»
Автори: Копачинська, Галина Василівна
Бібліографічний опис: Копачинська Г. В. Методичні рекомендації з курсу «Основи геополітики і геостратегії» : навчально-методичне видання / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра міжнародних відносин і регіональних студій . Луцьк, 2022. 40 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 13-лип-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 327:911(072)
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичне видання з дисципліни «Основи геополітики та геостратегії», містить методичні рекомендації з даної дисципліни для студентів факультету міжнародних відносин: пояснювальну записку; силабус навчальної дисципліни; питання до семінарів та до іспиту; інформаційний мінімум для виконання індивідуального науково-дослідного завдання та рекомендовану літературу з курсу, що стануть у нагоді під час його вивчення; самостійної підготовки бакалаврів; підготовки до семінарів та до іспиту з курсу. Рекомендовано для студентів спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», освітньо-професійної програми «Міжнародні відносини», освітнього ступеня «бакалавр» факультету міжнародних відносин Волинського національного університету імені Лесі Українки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20593
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NMV_geopolit.pdf858,08 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.