Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/2036
Title: Регламентація правового статусу засуджених за вчинені злочини у місцях позбавлення волі (повторні злочини)
Authors: Яцишин, Михайло Михайлович
Yatsyshyn, M.
Bibliographic description (Ukraine): Яцишин М. М. Регламентація правового статусу засуджених за вчинені злочини у місцях позбавлення волі (повторні злочини) / М. М. Яцишин // Боротьба з організованою злочинністю і корупцією (теорія і практика) : наук.-практ. журн. / Міжвід. наук.-дослід. центру з пробл. боротьби з організованою злочинністю. – К., 2008. - Вип. 19. - С. 222-230.
Issue Date: 2008
Date of entry: 30-Oct-2013
Publisher: Міжвідомчий науково-дослідний центр з проблем боротьби з організованою злочинністю при Координаційному комітеті по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю
Abstract: У статті розкриваються причини та умови вчинення злочинів у місцях позбавлення волі, досліджується судова практика в справах про злочини, пов’язані з порушенням режиму відбування покарання в місцях позбавлення волі. In the article the causes and the conditions of the committing of crimes in the institution of confinement are considered, the judicial practice in the cases concerning the crime connecting with the breach of the security of the service of sentence in the institution of confinement is investigated.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/2036
Content type: Article
Appears in Collections:Наукові роботи (FYu)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
boz_2008_19_26.pdf188,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.