Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20214
Назва: Академічне письмо і риторика
Автори: Мартинюк, Оксана Миколаївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Мартинюк О. М. Академічне письмо і риторика : силабус навчальної дисципліни підготовки бакалавра, галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальності 035 Філологія, за освітньо-професійною програмою Мова і література (французька). Переклад. Луцьк, 2021. 13 с.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 17-лют-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Короткий огляд (реферат): Цей курс є необхідним для успішного провадження навчальної та дослідницької роботи в університеті, щоб вміти якісно презентувати себе та свої наукові та професійні досягнення українською та французькою мовами, володіючи прийомами ораторського мистецтва та публічного виступу; для участі у конференціях, наукових подіях, участі у програмах академічної мобільності. Для того щоб уміти критично мислити, аналізувати і синтезувати, здійснювати науковий пошук, анотувати та реферувати, використовувати сучасні мультимедійні технології для пошуку інформації; вміти вести конструктивний діалог у діловому середовищі. Предметом вивчення курсу є техніка написання академічних текстів з урахуванням академічної доброчесності та особливості публічного виступу. Об’єктом вивчення дисципліни є принципи академічної культури і доброчесності; уникнення плагіату при написанні наукових праць; види академічного красномовства; правила оформлення літератури, цитування; основні характеристики наукового стилю; написання резюме, анотації, статті, тез; етика публічного виступу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20214
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
OK_10_akadem_rytoryka.pdf721,08 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.