Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20055
Назва: Теорія та практика психологічного супроводу
Автори: Мушкевич, Мирослава Іванівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки, доктор психологічних наук, професор кафедри практичної психології та психодіагностики.
Бібліографічний опис: Мушкевич М. І. Теорія та практика психологічного супроводу : силабус вибіркової навчальної дисципліни, освітньо-професійна програма Практична психологія (психологічне консультування та психотерапія) другого рівня вищої освіти за спеціальністю – 053 Психологія галузі знань – 05 Соціальні та поведінкові науки, освітня кваліфікація: магістр психології, професійна кваліфікація: Практичний психолог. Психолог-консультант, для денної форм навчання / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра практичної психології та психодіагностики. Луцьк, 2021. 15 с.
Дата публікації: вер-2021
Дата внесення: 20-січ-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: психологічний супровід
психотерапія
психологічне консультування
психологічна реабілітація
психоедукація
психологічна підтримка
Короткий огляд (реферат): Навчальна дисципліна спрямована на поповнення теоретичних знань студентів щодо таких специфічних особливостей надання психологічної допомоги, як супроводу, складовими якого є психодіагностика, психоедукація, психоконсультування та психотерапія. Особлива увага і детальний аналіз приділяється психологічним особливостям і механізмам розвитку кризових ситуацій у сім’ї, конструктивному погляду на кризу як можливість окремої людини пізнати себе та інших, вийти на якісно новий рівень усвідомлення свого життя. Метою дисципліни є розширення загальної теоретичної підготовки студентів а також формування у них практичного бачення своєї професійної діяльності у сфері психологічного супроводу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20055
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Psychologicassistance2021.pdf623,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.