Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19737
Назва: Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням: силабус навчальної дисципліни
Автори: Хникіна, Оксана Олександрівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Хникіна О. О. Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням : силабус нормативної навчальної дисципліни / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет іноземної філології, кафедра іноземних мов природничо-математичних спеціальностей. Луцьк, 2021. 16 с.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 27-жов-2021
Країна (код): UA
Теми: силабус
галузь знань
спеціальність
освітня програма
Короткий огляд (реферат): Силабус Іноземна мова за професійним спрямуванням призначений для викладання навчальної дисципліна «Іноземна мова за професійним спрямуванням», яка належить до нормативних дисциплін і відноситься до загальної підготовки здобувача вищої освіти спеціальності «Психологія. Практична психологія». Дисципліна сприяє формуванню та розвитку комунікативних навичок та вмінь студентів для подальшого їх використання у професійній діяльності.
Опис: Силабус складається з опису, структури навчальної дисципліни, включає політику оцінювання студентів та підсумковий контроль, рекомендовану літературу, а також зразки тестових завдань до заліків та іспитів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19737
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sylabus_phsy2021.pdf290,58 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.