Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19713
Назва: Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням: силабус нормативної дисципліни
Автори: Ясінська, Оксана Володимирівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Ясінська О. В. Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням: силабус нормативної навчальної дисципліни / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет іноземної філології, кафедра іноземних мов природничо-математичних спеціальностей. Луцьк, 2021. 13 с.
Дата публікації: 29-вер-2021
Дата внесення: 22-жов-2021
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: силабус
Іноземна мова за професійним спрямуванням
геодезія та землеустрій
Короткий огляд (реферат): Силабус навчальної дисципліни «Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням» складено відповідно до освітньо-професійних програм «Геодезія, картографія та землеустрій» підготовки бакалавра галузі знань 19 Архітектура та будівництво спеціальності 193 Геодезія та землеустрій.
Опис: Курс «Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням» всебічно розвиває особистість природничо-математичного профілю і зорієнтований на формування навичок і вмінь практичного володіння англійською мовою зі свого фаху та на розвиток у студентів мовної (лінгвістичної), мовленнєвої (комунікативної) та соціокультурної (країнознавчої та лінгвокраїнознавчої) компетентностей. Мовна (лінгвістична) компетентність включає знання системи мови, правила її функціонування у процесі комунікації та володіння способами й навичками використання вивченого мовного матеріалу; мовленнєва (комунікативна) компетентність передбачає здатність сприймати і відтворювати іноземне мовлення у відповідності з умовами мовленнєвої комунікації, створювати власні висловлювання відповідно до мети, завдань та ситуації спілкування, виробляти уміння і навички успішної комунікації; соціокультурна (країнознавча та лінгвокраїнознавча) компетентність включає знання про основні особливості соціокультурного розвитку країни та оволодіння певним обсягом культурної інформації про народ, мова якого вивчається.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19713
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sylabus_kadastr.pdf463,17 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.