Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19683
Назва: Психологія. Розділ 1. Основи психології. Розділ 2. Вікова, педагогічна та спеціальна психологія
Автори: Кордунова, Наталія Олександрівна
Бібліографічний опис: Кордунова Н. О. Психологія. Розділ 1. Основи психології. Розділ 2. Вікова, педагогічна та спеціальна психологія : силабус нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 014.07 Середня освіта. (Географія); 014 Середня освіта (Математика); 014.01 Середня освіта (Українська мова і література); освітньо-професійної програми – Середня освіта. Географія. Економіка; Середня освіта. Математика; Cередня освіта. Українська мова та література. Світова література / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2021. 29 с.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 12-жов-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: психологія
педагогічна психологія
спеціальна психологія
вікова психологія
Короткий огляд (реферат): Курс «Основи психології» надає можливість студентам оволодіти системою знань щодо закономірностей існування та розвитку психічної реальності, осмисленні найбільш ефективних методів психологічного пізнання та впливу на особистість, що є важливим елементом підготовки до професійної діяльності майбутнього фахівця. Основу базових знань даної дисципліни складають теоретичні та експериментальні дослідження, що виявляють найбільш загальні психологічні закономірності, теоретичні принципи і методи психології, основні поняття та категоріальний апарат. Мета навчальної дисципліни - надання студентам систематизованих знань з основ психології, вивчення основних методологічних та теоретичних засад, методів дослідження психологічних явищ, формування професійної свідомості та самосвідомості. Психологія дає знання, необхідні для пізнання студентами своїх індивідуальних властивостей, що в свою чергу, допомагає вирішувати проблему самовиховання і становлення світогляду майбутнього вчителя. Завдання навчальної дисципліни – формування уявлень про природу психічного і методи його вивчення; ознайомлення з теоретичними парадигмами в психології, фундаментальними психологічними категоріями і принципами; формування базових теоретичних знань і практичних навичок в галузі основ психології, необхідних для педагогічної діяльності, пов'язаної з розумінням індивідуальних відмінностей особистості .
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19683
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
psyhol_rozd1_2.pdf1,47 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.