Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19676
Назва: Психологія (Основи психології. Вікова, педагогічна та соціальна психологія)
Автори: Коць, Михайло Онисимович
Бібліографічний опис: Коць М. О. Психологія (Основи психології. Вікова, педагогічна та соціальна психологія) : силабус нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 014 Середня освіта (мова і література (польська)) освітньо-професійної програми Середня освіта. Польська мова / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2021. 15 с.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 11-жов-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: психологія
основи психології
вікова психологія
педагогічна психологгія
соціальна психологія
Короткий огляд (реферат): У навчальній дисципліні Психологія («Основи психології», «Вікова, педагогічна та соціальна психологія») представлено теоретико-методологічні, практичні та вікові засади функціонування психіки та поведінки людини в нормі та з особливостями розвитку, психологічну специфіку освітньої діяльності. Метою навчальної дисципліни Психологія («Основи психології», «Вікова, педагогічна та соціальна психологія») є формування у майбутніх педагогів сучасного уявлення про психічні процеси, психічні стани та індивідуально-типологічні особливості особистості та їх вікову динаміку; природу, причини та профілактику конфліктів; психологічну специфіку освітньої діяльності педагога. Завданнями вивчення навчальної дисципліни Психологія («Основи психології», «Вікова, педагогічна та соціальна психологія») є теоретична та практична підготовка студентів з питань: - предмета психології як закономірностей розвитку і виявлення психічних явищ у житті та їх механізмів; - розвитку психіки; - виникнення та історичного розвитку людської свідомості; - становлення наукового розуміння психічних явищ; - сутності особистості, її рушійних сил розвитку та ідейної спрямованості; - психології пізнавальної діяльності особистості; - емоційно-вольової сторони діяльності особистості; - індивідуально-психологічних особливостей особистості. - психології навчання і виховання; - патопсихологічної характеристики психічних процесів та патопсихологічного розвитку як фактору девіантної поведінки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19676
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
psyhol_pol_mova.pdf1,15 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.