Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19663
Назва: Методика викладання психології у закладах вищої освіти
Автори: Іванашко, Оксана Євгенівна
Бібліографічний опис: Іванашко О. Є. Методика викладання психології у закладах вищої освіти : силабус нормативної навчальної дисципліни підготовки освітнього ступеня магістр спеціальності 053 Психологія освітньо-професійної програми Психологія / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2021. 24 с.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 8-жов-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: методика викладання
дидактика
методи активізації навчання
Короткий огляд (реферат): До програми курсу «Методика викладання психології у закладах вищої освіти» входять розділи, що дозволять узагальнити теоретичні та практичні знання з методики викладання психології у освітніх навчальних закладах і є результатом теоретичних узагальнень минулих і сьогоднішніх наукових досягнень психології навчання, методики навчання і практики педагогічної діяльності. Зміст методики викладання психології передбачає з’ясування основних тенденцій у викладанні різних дисциплін, що дозволило б мінімізувати інтелектуальні та фізичні затрати для досягнення максимального результату. Водночас, проводиться ретроспектива на традиції вивчення психології у загальноосвітніх школах та задаються нові параметри організації навчання з метою формування ключових компетентностей особистості в умовах закладу вищої освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19663
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_vyklad_u zvo.pdf594,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.