Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19535
Назва: Фізіологія травлення
Автори: Качинська, Тетяна Валеріївна
Козачук, Наталія Олександрівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки, кафедра фізіології людини і тварин
Бібліографічний опис: Качинська Т. В., Козачук Н. О. Фізіологія травлення : методичні рекомендації до лабораторних робіт з курсу «Фізіологія людини» / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет біології та лісового господарства, кафедра фізіології людини і тварин. Луцьк, 2021. 39 с.
Дата публікації: 17-бер-2021
Дата внесення: 8-лип-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 612.3(072)
Теми: травлення
ферменти
жовч
слина
шлунковий сік
Короткий огляд (реферат): Методичне видання призначено для використання при самостійній роботі студентами та під час проведення лабораторних занять як для студентів, так і для викладачів, у ВНЗ III-IV рівня акредитації природничих та медичних спеціальностей, котрі вивчають фізіологію людини, що дозволить оптимізувати якість підготовки до занять та здачі тематичного модульного блоку по темі «фізіологія травлення». Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з фізіології травлення під час вивчення курсу «Фізіологія людини» розроблені для студентів денної та заочної форми навчання за спеціальностями: 091 «Біологія», 222 «Медицина», 227 «Фізична реабілітація» та ін. Методичне видання містить інформаційні матеріали та методичні вказівки для виконання лабораторних робіт по фізіології травлення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19535
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
fiziolig_travl_prakt.pdf1,25 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.