Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19383
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпюк, Зоя Костянтинівна-
dc.contributor.authorЧижевська, Лариса Тарасівна-
dc.contributor.authorАнтипюк, Олена Володимирівна-
dc.contributor.authorКачаровський, Роман Євгенович-
dc.date.accessioned2021-04-08T09:47:21Z-
dc.date.available2021-04-08T09:47:21Z-
dc.date.issued2021-04-02-
dc.identifier.citationКарпюк З. К., Чижевська Л. Т., Антипюк О. В., Качаровський Р. Є. Перспективи розвитку еногастрономічного туризму на Волинському Поліссі. Scientific researches and methods of their carrying out: world experience and domestic realities матер. І Міжнар. наук.-практ. конференції (02 квітня 2021 року). Відень ; Вінниця, 2021. С.694-697. DOI : https://doi.org/10.36074/grail-of-science.02.04.2021.153uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19383-
dc.description.abstractРегіональні особливості Волинського Полісся з притаманною регіону природною, етнічною, історико-архітектурною самобутністю, місцевим колоритом, традиціями, обрядами, кухнею, мають значний потенціал для розвитку еногастрономічного туризму, що сприятиме попередженню зникнення автентичних поліських блюд, місцевої культури її споживання, забезпечить підтримку історично сформованих форм сільського господарства, виробників харчової продукції, місцевого бізнесу, гарантуватиме збереженість природних комплексів, сільського культурного ландшафту.uk_UK
dc.format.extent694-697-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherLLC International Centre Corporative Management (Republic of Austria) та NGO European Scientific Platform (Ukraine)uk_UK
dc.subjectеногастрономічний туризмuk_UK
dc.subjectВолинське Полісся.uk_UK
dc.subjectавтентичні традиціїuk_UK
dc.subjectздорове харчуванняuk_UK
dc.subjectтуризмuk_UK
dc.titleПерспективи розвитку еногастрономічного туризму на Волинському Поліссіuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.36074/grail-of-science.02.04.2021.153-
dc.citation.conferenceScientific researches and methods of their carrying out: world experience and domestic realities-
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри фізичної географії географічного факультету, кандидат географічних наукuk_UK
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри фізичної географії географічного факультету, кандидат географічних наукuk_UK
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українки, інженер ІІ категорії навчальної лабораторії краєзнавчих атласів кафедри фізичної географії географічного факультетуuk_UK
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українки, інженер ІІ категорії навчальної лабораторії краєзнавчих атласів кафедри фізичної географії географічного факультету, магістр географіїuk_UK
dc.relation.references1.Зузук Ф. В. (ред.) (2008) Атлас історії культури Волинської області Луцьк : Ред.-вид. від. «Вежа» Волин. нац. ун-ту ім. Лесі Українки.uk_UK
dc.relation.references2.Карпюк З. К. & Качаровський Р. Є. & Антипюк О. В. (2018) Перспективи розвитку агро- та екотуризму на Волинському Поліссі. Історія туризму і сфера гостинності в Україні : сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції з нагоди 10-ої річниці створення кафедри туризму та готельного господарства у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки (С. 58–62). 27 вересня 2018 р м. Луцьк. ПП Іванюк В. П. Вилучено з http://esnuir.eenu.edu.ua/handle/123456789/14723uk_UK
dc.relation.references3.Удовиченко В. (2020) Slow Food: від руху до концепту еногастрономічного туризму. Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Географія. (1/2 (76/77)). 82–88. http://doi/org/10.17721/1728-2721.2020.76-77.10.uk_UK
dc.subject.udc911.3(477.82):338.46-6:641/642uk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
210402conf.pdf744,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.