Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19383
Title: Перспективи розвитку еногастрономічного туризму на Волинському Поліссі
Authors: Карпюк, Зоя Костянтинівна
Чижевська, Лариса Тарасівна
Антипюк, Олена Володимирівна
Качаровський, Роман Євгенович
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри фізичної географії географічного факультету, кандидат географічних наук
Волинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри фізичної географії географічного факультету, кандидат географічних наук
Волинський національний університет імені Лесі Українки, інженер ІІ категорії навчальної лабораторії краєзнавчих атласів кафедри фізичної географії географічного факультету
Волинський національний університет імені Лесі Українки, інженер ІІ категорії навчальної лабораторії краєзнавчих атласів кафедри фізичної географії географічного факультету, магістр географії
Bibliographic description (Ukraine): Карпюк З. К., Чижевська Л. Т., Антипюк О. В., Качаровський Р. Є. Перспективи розвитку еногастрономічного туризму на Волинському Поліссі. Scientific researches and methods of their carrying out: world experience and domestic realities матер. І Міжнар. наук.-практ. конференції (02 квітня 2021 року). Відень ; Вінниця, 2021. С.694-697. DOI : https://doi.org/10.36074/grail-of-science.02.04.2021.153
Conference/Event: Scientific researches and methods of their carrying out: world experience and domestic realities
Issue Date: 2-Apr-2021
Date of entry: 8-Apr-2021
Publisher: LLC International Centre Corporative Management (Republic of Austria) та NGO European Scientific Platform (Ukraine)
DOI: https://doi.org/10.36074/grail-of-science.02.04.2021.153
UDC: 911.3(477.82):338.46-6:641/642
Keywords: еногастрономічний туризм
Волинське Полісся.
автентичні традиції
здорове харчування
туризм
Page range: 694-697
Abstract: Регіональні особливості Волинського Полісся з притаманною регіону природною, етнічною, історико-архітектурною самобутністю, місцевим колоритом, традиціями, обрядами, кухнею, мають значний потенціал для розвитку еногастрономічного туризму, що сприятиме попередженню зникнення автентичних поліських блюд, місцевої культури її споживання, забезпечить підтримку історично сформованих форм сільського господарства, виробників харчової продукції, місцевого бізнесу, гарантуватиме збереженість природних комплексів, сільського культурного ландшафту.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19383
References (Ukraine): 1.Зузук Ф. В. (ред.) (2008) Атлас історії культури Волинської області Луцьк : Ред.-вид. від. «Вежа» Волин. нац. ун-ту ім. Лесі Українки.
2.Карпюк З. К. & Качаровський Р. Є. & Антипюк О. В. (2018) Перспективи розвитку агро- та екотуризму на Волинському Поліссі. Історія туризму і сфера гостинності в Україні : сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції з нагоди 10-ої річниці створення кафедри туризму та готельного господарства у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки (С. 58–62). 27 вересня 2018 р м. Луцьк. ПП Іванюк В. П. Вилучено з http://esnuir.eenu.edu.ua/handle/123456789/14723
3.Удовиченко В. (2020) Slow Food: від руху до концепту еногастрономічного туризму. Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Географія. (1/2 (76/77)). 82–88. http://doi/org/10.17721/1728-2721.2020.76-77.10.
Content type: Article
Appears in Collections:Наукові роботи (FGEO)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
210402conf.pdf744,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.