Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19383
Назва: Перспективи розвитку еногастрономічного туризму на Волинському Поліссі
Автори: Карпюк, Зоя Костянтинівна
Чижевська, Лариса Тарасівна
Антипюк, Олена Володимирівна
Качаровський, Роман Євгенович
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри фізичної географії географічного факультету, кандидат географічних наук
Волинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри фізичної географії географічного факультету, кандидат географічних наук
Волинський національний університет імені Лесі Українки, інженер ІІ категорії навчальної лабораторії краєзнавчих атласів кафедри фізичної географії географічного факультету
Волинський національний університет імені Лесі Українки, інженер ІІ категорії навчальної лабораторії краєзнавчих атласів кафедри фізичної географії географічного факультету, магістр географії
Бібліографічний опис: Карпюк З. К., Чижевська Л. Т., Антипюк О. В., Качаровський Р. Є. Перспективи розвитку еногастрономічного туризму на Волинському Поліссі. Scientific researches and methods of their carrying out: world experience and domestic realities матер. І Міжнар. наук.-практ. конференції (02 квітня 2021 року). Відень ; Вінниця, 2021. С.694-697. DOI : https://doi.org/10.36074/grail-of-science.02.04.2021.153
Конференція/захід: Scientific researches and methods of their carrying out: world experience and domestic realities
Дата публікації: 2-кві-2021
Дата внесення: 8-кві-2021
Видавництво: LLC International Centre Corporative Management (Republic of Austria) та NGO European Scientific Platform (Ukraine)
DOI: https://doi.org/10.36074/grail-of-science.02.04.2021.153
УДК: 911.3(477.82):338.46-6:641/642
Теми: еногастрономічний туризм
Волинське Полісся.
автентичні традиції
здорове харчування
туризм
Діапазон сторінок: 694-697
Короткий огляд (реферат): Регіональні особливості Волинського Полісся з притаманною регіону природною, етнічною, історико-архітектурною самобутністю, місцевим колоритом, традиціями, обрядами, кухнею, мають значний потенціал для розвитку еногастрономічного туризму, що сприятиме попередженню зникнення автентичних поліських блюд, місцевої культури її споживання, забезпечить підтримку історично сформованих форм сільського господарства, виробників харчової продукції, місцевого бізнесу, гарантуватиме збереженість природних комплексів, сільського культурного ландшафту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19383
Перелік літератури: 1.Зузук Ф. В. (ред.) (2008) Атлас історії культури Волинської області Луцьк : Ред.-вид. від. «Вежа» Волин. нац. ун-ту ім. Лесі Українки.
2.Карпюк З. К. & Качаровський Р. Є. & Антипюк О. В. (2018) Перспективи розвитку агро- та екотуризму на Волинському Поліссі. Історія туризму і сфера гостинності в Україні : сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції з нагоди 10-ої річниці створення кафедри туризму та готельного господарства у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки (С. 58–62). 27 вересня 2018 р м. Луцьк. ПП Іванюк В. П. Вилучено з http://esnuir.eenu.edu.ua/handle/123456789/14723
3.Удовиченко В. (2020) Slow Food: від руху до концепту еногастрономічного туризму. Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Географія. (1/2 (76/77)). 82–88. http://doi/org/10.17721/1728-2721.2020.76-77.10.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
210402conf.pdf744,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.