Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18908
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛисюк, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorТерещук, Оксана Степанівна-
dc.date.accessioned2021-02-10T10:55:17Z-
dc.date.available2021-02-10T10:55:17Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЛисюк Т. В, Терещук О. С. Інноваційний розвиток ресторанних підприємств України // Глобальні та національні проблеми економіки : електрон. наук. фах. вид. / Миколаїв. нац. ун-т ім.. В. О. Сухомлинського. Миколаїв, 2017. № 16. С. 361–364. Режим доступу : https://bit.ly/36WArcjuk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18908-
dc.description.abstractВикладено основні аспекти ефективності інноваційної діяльності підприємств ресторанного господарства в умовах ринкової економіки; визначено основні напрями інноваційної політики підприємств ресторанного господарства, які формуються на підставі системного підходу; охарактеризовано основні підходи інноваційного проекту ресторанних підприємств; обґрунтовано інновації, що впроваджуються у сферу ресторанного господарства; визначено вигоди від упровадження інновацій.uk_UK
dc.format.extentС. 361–364.-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherМиколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинськогоuk_UK
dc.subjectінноваційне підприємствоuk_UK
dc.subjectпріоритетний інноваційний проектuk_UK
dc.subjectінноваційна діяльністьuk_UK
dc.subjectінноваційний продуктuk_UK
dc.subjectінноваційний проектuk_UK
dc.titleІнноваційний розвиток ресторанних підприємств Україниuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
dc.citation.issue16-
dc.citation.journalTitleГлобальні та національні проблеми економіки-
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри туризму та готельного господарства географічного факультетуuk_UK
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат географічних наук, доцент кафедри туризму та готельного господарства географічного факультетуuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
dc.relation.references1. Безчасний Л. Інноваційна модель економічного розвитку України / Безчасний Л., Мельник В. // Журнал європейської економіки. – 2003. – Т. 2. – С. 303.uk_UK
dc.relation.references2. Ганущак-Єфіменко Л.М. Оцінка ефективності управ- ління розвитком інноваційного потенціалу підприємств, об’єднаних у кластер / Ганущак-Єфіменко Л.М. // Актуальні проблеми економіки. – 2009. – № 9. – С. 86.uk_UK
dc.relation.references3. Закон України «Про інноваційну діяльність // Відомості ВРУ. – 2002. – № 36.uk_UK
dc.relation.references4. Лисюк Т.В. Інноваційні технології у ресторанному, готель- ному господарстві та туризмі // Карпатський край. Нау- кові студії з історії, культури, туризму: журнал. – 2016 – № 1 (8) – С. 141–149.uk_UK
dc.relation.references5. Лисюк Т.В., Терещук О.С. Інновації у забезпеченні ста- лого розвитку готельних підприємств в Україні [Електро- нний ресурс] / Т.В. Лисюк, О.С. Терещук // Східна Європа: економіка, бізнес та управлінні. – 2016. – № 2. – Режим доступу до журналу: http://easterneurope-ebm.in.ua/index.uk_UK
dc.relation.references6. П’ятницька Г. Вплив інноваційних змін на діяльність під- приємств ресторанного господарства / Г. П’ятницька, Н. П’ятницька // Економіка розвитку. – 2013. – № 1(65). – С. 122.uk_UK
dc.subject.udc640.43:338.48uk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
inov_rozv2016.pdf452,53 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.