Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18908
Title: Інноваційний розвиток ресторанних підприємств України
Authors: Лисюк, Тетяна Василівна
Терещук, Оксана Степанівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри туризму та готельного господарства географічного факультету
Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат географічних наук, доцент кафедри туризму та готельного господарства географічного факультету
Bibliographic description (Ukraine): Лисюк Т. В, Терещук О. С. Інноваційний розвиток ресторанних підприємств України // Глобальні та національні проблеми економіки : електрон. наук. фах. вид. / Миколаїв. нац. ун-т ім.. В. О. Сухомлинського. Миколаїв, 2017. № 16. С. 361–364. Режим доступу : https://bit.ly/36WArcj
Journal/Collection: Глобальні та національні проблеми економіки
Issue: 16
Issue Date: 2017
Date of entry: 10-Feb-2021
Publisher: Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського
Country (code): UA
UDC: 640.43:338.48
Keywords: інноваційне підприємство
пріоритетний інноваційний проект
інноваційна діяльність
інноваційний продукт
інноваційний проект
Page range: С. 361–364.
Abstract: Викладено основні аспекти ефективності інноваційної діяльності підприємств ресторанного господарства в умовах ринкової економіки; визначено основні напрями інноваційної політики підприємств ресторанного господарства, які формуються на підставі системного підходу; охарактеризовано основні підходи інноваційного проекту ресторанних підприємств; обґрунтовано інновації, що впроваджуються у сферу ресторанного господарства; визначено вигоди від упровадження інновацій.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18908
References (Ukraine): 1. Безчасний Л. Інноваційна модель економічного розвитку України / Безчасний Л., Мельник В. // Журнал європейської економіки. – 2003. – Т. 2. – С. 303.
2. Ганущак-Єфіменко Л.М. Оцінка ефективності управ- ління розвитком інноваційного потенціалу підприємств, об’єднаних у кластер / Ганущак-Єфіменко Л.М. // Актуальні проблеми економіки. – 2009. – № 9. – С. 86.
3. Закон України «Про інноваційну діяльність // Відомості ВРУ. – 2002. – № 36.
4. Лисюк Т.В. Інноваційні технології у ресторанному, готель- ному господарстві та туризмі // Карпатський край. Нау- кові студії з історії, культури, туризму: журнал. – 2016 – № 1 (8) – С. 141–149.
5. Лисюк Т.В., Терещук О.С. Інновації у забезпеченні ста- лого розвитку готельних підприємств в Україні [Електро- нний ресурс] / Т.В. Лисюк, О.С. Терещук // Східна Європа: економіка, бізнес та управлінні. – 2016. – № 2. – Режим доступу до журналу: http://easterneurope-ebm.in.ua/index.
6. П’ятницька Г. Вплив інноваційних змін на діяльність під- приємств ресторанного господарства / Г. П’ятницька, Н. П’ятницька // Економіка розвитку. – 2013. – № 1(65). – С. 122.
Content type: Article
Appears in Collections:Наукові роботи (FGEO)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
inov_rozv2016.pdf452,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.