Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18873
Title: Інновації у забезпеченні сталого розвитку готельних підприємств в Україні
Authors: Лисюк, Тетяна Василівна
Терещук, Оксана Степанівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри туризму та готельного господарства географічного факультету
Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат географічних наук, доцент кафедри туризму та готельного господарства географічного факультету
Bibliographic description (Ukraine): Лисюк Т. В.,Терещук О. С. Інновації у забезпеченні сталого розвитку готельних підприємств в Україні // Східна Європа: економіка, бізнес та управлінні. Дніпропетровськ, 2016. № 2. С. 220–224.
Journal/Collection: Східна Європа: економіка, бізнес та управлінні
Volume: 2
Issue Date: 2016
Date of entry: 8-Feb-2021
Publisher: Державний вищий навчальний заклад «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури»
Country (code): UA
UDC: 338.48
Keywords: інновації
інноваційна діяльність
конкурентоспроможність
інновації у готельному бізнесі
автоматизовані системи
інтернет-середовище.
технологічні інновації
интернет-среда
инновации
инновационная деятельность
конкурентоспособность
инновации в гостиничном бизнесе
автоматизированные системы
технологические инновации
Page range: 220-224
Abstract: У статті висвітлено стратегічну позицію щодо забезпечення стійкого розвитку готельних підприємств. Обґрунтовано можливості й загрози готелів на сучасному етапі. Визначено механізми забезпечення щодо їх конкурентоспроможності. Охарактеризовано економічно вигідні інноваційні технології, які полегшать роботу готелів і підвищать якість обслуговування в них.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18873
References (Ukraine): 1. Гнипа-Черневецька Л. Криза як об’єктивний етап розвитку підприємства / Л. Гнипа-Черневецька, А. Вязовська [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://gisap.eu/ru/node/1416.
2. Шипович Л. Инновации как инструмент преодоления кризиса и основа экономического развития / Л. Шипович // Вестник Челябинского государственного университета. – 2011. – № 32 (247). – С. 15–21.
3. Власова Н. Інноваційна діяльність в туристичному бізнесі / Н. Власова, В. Смирнова, Н. Семененко // Культура народов Причерноморья. – 2009. – № 176. – С. 113–114.
4. Про інноваційну діяльність: Закон України від 4 липня 2002 р. № 40-ІV [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://zakon.rada.gov.ua.
5. Яковенко Е. Сущность и типы инноваций в сфере туризма / Е. Яковенко // Культура народов Причерно- морья. – 2006. – № 95. – С. 102–105.
6. Журавльова С. Стратегія інноваційної діяльності на підприємствах готельного господарства / С. Журав- льова // Економіка. Управління. Інновації. – 2012. – № 2 (8). – [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://tourlib.net/statti_ukr/zhuravljova.html.
7. Нестерук М. Инновации в гостиничном бизнесе / М. Нестерук [Електронний ресурс]. –Режим доступу: http://is.park.ru/doc. jsp?urn=8230836.
Content type: Article
Appears in Collections:Наукові роботи (FGEO)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
inov2016.pdf1,1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.