Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18785
Назва: Біологічні основи раціонального харчування і дієтологія
Автори: Козачук, Наталія Олександрівна
Гошко, Людмила Іванівна
Білецька, Ольга Андріївна
Бібліографічний опис: Біологічні основи раціонального харчування і дієтологія : методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів заочної форми навчання галузі знань 01 «Освіта / Педагогіка», спеціальності 014 «Середня освіта (Біологія та здоров'я людини)», освітньо-професійної програми «Середня освіта. Біологія, природознавство, здоров'я людини» / уклад. Н. О. Козачук, Л. І. Гошко, О. А. Білецька ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2020. 18 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 29-січ-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: гіперстенічний тип
нормостенік
Індекс Піньє
Індекс Брока
Індекс Кетле
шлунковий сік
номограма
індекс маси тіла
норма
ожиріння
Формула Ярхо-Каупе
Не залежна маса тіла
Короткий огляд (реферат): Подані методичні рекомендації до лабораторних робіт з вибіркової навчальної дисципліни «Біологічні основи раціонального харчування і дієтологія» галузі знань 01 «Освіта / Педагогіка», спеціальності 014 «Середня освіта (Біологія та здоров'я людини)», освітньо-професійної програми «Середня освіта. Біологія, природознавство, здоров'я людини».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18785
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка трав. заоч..pdf895,66 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.