Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18762
Назва: Психологія професійного вигорання, булінгу та мобінгу
Автори: Вічалковська, Наталія Калинівна
Бібліографічний опис: Вічалковська Н. К. Психологія професійного вигорання, булінгу та мобінгу : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузь знань 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальності 053 Психологія освітньо-професійна програма: Психологія / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2019. 18 с.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 27-січ-2021
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: професійне вигорання
форми агресивної поведінки
психогігієна
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Психологія професійного вигорання, булінгу та мобінгу» є: сприяння становленню всебічно розвинутої особистості як суб’єкта успішної професійної, освітньої та науково-дослідницької діяльності; формування професійних компетенцій студентів в області збереження психічного здоров’я, профілактики професійного вигорання як стану, який характеризується поступовою втратою суб’єктом життєвого тонусу під впливом пролонгованого стресу у професійній діяльності, що виявляється у симптомах хронічної втоми, загальному виснаженні, деперсоналізації, редукції професійних досягнень; ознайомлення зі специфікою та особливостями професійного вигорання педагогічних працівників, психолого-педагогічними технологіями його діагностики, профілактики та корекції. Ознайомити з проблемами булінгу та мобінгу, його видами та проявами. Опрацювання навичок надання термінової психологічної допомоги та саморегуляції психоемоційних станів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18762
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
psyhol_prof_vygor.pdf653,37 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.