Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18745
Назва: Силабус діагностичної практики
Автори: Мудрик, Алла Богданівна
Гошовська, Дарія Тарасівна
Бібліографічний опис: Мудрик А. Б., Гошовська Д. Т. Силабус діагностичної практики підготовки бакалавра спеціальності – 053 Психологія освітньо-професійної програми – Психологія для денної та заочної форм навчання / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра загальної і соціальної психології та соціології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2020. 18 с.
Дата публікації: вер-2020
Дата внесення: 26-січ-2021
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: діяльність практичного психолога в установі (організації)
психодіагностичний інструментарій
соціально-психологічні обстеження
Короткий огляд (реферат): Метою виробничої діагностичної практики є: поглиблення теоретичних знань, які студенти отримали при навчанні у вузі; отримання навичок оперативного планування програми діагностичного обстеження у відповідності до побажань замовника; отримання навичок самостійного діагностичного обстеження в малих групах; перевірка здатності студентів-психологів до створення довірливих і продуктивних контактів з членами і керівниками малих груп; оцінка готовності студентів до самостійної творчої діяльності з вивчення соціально-психологічних характеристик малих груп; отримання навичок обробки результатів проведених психологічних досліджень, компетентної інтерпретації отриманої психологічної інформації; оволодіння вміннями оформляти результати соціально-психологічних обстежень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18745
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
diagnoct_prakt_syl.pdf753,44 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.