Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18742
Назва: Екологічна психологія
Автори: Дмитріюк, Наталія Степанівна
Бібліографічний опис: Дмитріюк Н. С. Екологічна психологія : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 053 Психологія освітньо-професійної програми Психологія. Практична психологія / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2019. 12 с.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 26-січ-2021
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: екологічна психологія
екологічна свідомість
Короткий огляд (реферат): Навчальна дисципліна «Екологічна психологія» належить до прикладних дисциплін і базується на знаннях про механізми формування екологічної свідомості сучасної людини; опануванні у професійній підготовці фахівців цінностей екологоспрямованої комунікації та розвитку здатності мислити екологічно; аналізувати ситуації взаємодії психіки людини з природою за ефектом її впливу на довкілля, розвитку екологічної культури особистості. Зміст дисципліни полягає в ознайомленні бакалаврів із науково-теоретичними основами сучасної екологічної психології, її категоріальним ладом в межах низки сучасних практичних психологічних напрямів, технік, прийомів діагностики екологічної свідомості людини. Метою навчальної дисципліни «Екологічна психологія» є формування у студентів теоретичних та практичних знань про основні поняття і базові концепції сучасної екологічної психології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18742
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ecopsyhol_pr19.pdf574,6 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.