Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18699
Title: Педагогічна (виробнича) практика : силабус
Authors: Гошовська, Дарія Тарасівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Bibliographic description (Ukraine): Гошовська Д. Т. Педагогічна (виробнича) практика : силабус / Д. Т. Гошовська ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. - Луцьк, 2020. - 12 с.
Issue Date: 2020
Date of entry: 21-Jan-2021
Publisher: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Country (code): UA
Place of the edition/event: Луцьк
Keywords: уроки
виховні заходи
характеристика на клас
Abstract: Педагогічна практика призначена для студентів факультету психології та соціології денної та заочної форм навчання. Метою педагогічної практики є поглибити і закріпити теоретичні знання, отримані студентами в університеті, навчити застосовувати їх на практиці в навчально-виховній роботі з учнями.
Description: Основними завданнями є: аналізувати, відбирати, структурувати зміст навчального матеріалу для розробки типової навчальної програми з дисципліни; відбирати, узагальнювати, структурувати зміст навчального матеріалу для лекційного виступу; розробляти та проводити практичні заняття з обраної теми; використовувати психодіагностичні методи та методики у відповідності з темою практичного заняття; враховувати при проведенні лекції чи практичного заняття знання про вікові та індивідуальні особливості людини; здійснювати активізацію діяльності учнів; застосовувати різноманітні методи, прийоми та засоби навчання; проводити зворотний зв’язок з аудиторієюпоглиблення і закріплення теоретичних знань, отриманих в процесі навчання з педагогічних і спеціальних дисциплін, їх практичне застосування в навчально-виховній роботі з учнями;
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18699
Content type: Training program
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pedahohichna_sylabus.pdf351,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.