Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18674
Назва: Програма нормативної навчальної дисципліни пропедевтичної практики (психолога-стажиста)
Автори: Гошовська, Дарія Тарасівна
Бібліографічний опис: Гошовська Д. Т. Програма нормативної навчальної дисципліни пропедевтичної практики (психолога-стажиста) : підготовки бакалавра спеціальності 053 Психологія освітньої програми (спеціалізації) Психологія / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2017. 19 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 19-січ-2021
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: діагностика
корекція
Короткий огляд (реферат): Навчальна пропедевтична практика психолога – стажиста призначена для поглиблення теоретичних знань, закріплення на практиці знань про принципи і методи психологічних емпіричних досліджень; ознайомлення студентів з основними формами та напрямками роботи психолога; спостереження за різними видами роботи психолога. Програма пропедевтичної практики психолога-стажиста призначена для студентів денної і заочної форм навчання і має на меті поглиблення теоретичних знань,закріплення на практиці знань про принципи і методи психологічних емпіричних досліджень; ознайомлення студентів з основними формами та напрямками роботи психолога; спостереження за проведенням діагностичної, консультативної, психокорекційної, просвітницької роботи психолога; перевірка здатності студентів-психологів до створення довірливих і продуктивних контактів з членами і керівниками малих груп.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18674
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
propedevy_pr17.pdf483,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.