Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18619
Назва: Психологія інклюзивної освіти: методичні рекомендації до лабораторних занять
Автори: Гошовська, Дарія Тарасівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Гошовська Д. Т. Психологія інклюзивної освіти: методичні рекомендації до лабораторних занять / Волинський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2020. 30 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 14-січ-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: інтегрування дитини
особливості інклюзивного середовища
корекційно-розвивальна робота
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до лабораторних занять з курсу «Психологія інклюзивної освіти» мають на меті сформувати у студентів знання про організацію, зміст та методичне забезпечення інклюзивної освіти в Україні; сформувати загальнокультурні та професійні компетенції, необхідні для ефективної діяльності в якості організаторів та виконавців програм інклюзивного навчання дітей з порушеннями психофізичного розвитку, навчити діагностувати порушення дітей, та вміння формувати індивідуальну програму розвитку та розкрити основні підходи до їх корекції та реабілітації. Методичні рекомендації призначені для студентів спеціальності «Психологія» денної та заочної форм навчання, а також будуть корисними для психологів, дефектологів, соціальних працівників при вивченні питань навчання, виховання і організації дітей в умовах інклюзивної освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18619
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
inkl_metod.pdf423,04 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.