Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18605
Назва: Вікова психологія: методичні рекомендації до практичних занять
Автори: Гошовський, Ярослав Олександрович
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Гошовський Я. О. Вікова психологія: методичні рекомендації до практичних занять / Волинський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2020. 122 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 14-січ-2021
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Луцьк
УДК: 159.922.6(072)
Теми: основні психічні новоутворення
провідний вид діяльності
Короткий огляд (реферат): «Вікова психологія»: методичні рекомендації до практичних занять містять основні теоретичні завдання з курсу, словникову роботу, питання для самоперевірки та тестові і практичні завдання, які потребують глибокого осмислення і аналізу окреслених проблем. Основні завдання полягають у тому, щоб студенти засвоїли такі базові поняття вікової психології, як вікова мінливість, онто- й філогенез, соціальна ситуація розвитку, провідний вид діяльності, психічні новоутворення вікового періоду, сензитивні періоди, нормативні вікові кризи, зони актуального й перспективного розвитку, а також основними віковими особливостями людини (психофізичними, когнітивними, сенсорно-перцептивними, емоційно-вольовими, конотативними та ін.) на кожному етапі її отногенетичного становлення. Дані методичні рекомендації призначені для студентів спеціальності «Психологія», «Практична психологія» денної та заочної форм навчання, можуть бути корисними для психологів, яких цікавлять проблеми розвитку особистості на всіх онтогенетичних щаблях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18605
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vikova_pract.pdf1,12 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.