Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18603
Назва: Педагогічна (виробнича) практика : методичні рекомендації
Автори: Гошовська, Дарія Тарасівна
Бібліографічний опис: Гошовська Д. Т. Педагогічна (виробнича) практика : методичні рекомендації підготовки бакалавра, галузі знань 0301 Соціально-політичні науки, напрям підготовки 6.030102 Психологія / Д. Т. Гошовська ; Волинський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. - Луцьк, 2020. - 29 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 14-січ-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Луцьк
Теми: конспект уроків
конспект виховних заходів
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях детально розкриті вимоги до практики, особливості підготовки та проведення занять, а також рекомендації щодо їх реалізації. Дана розробка адресована для студентів та викладачів вищих навчальних закладів, вчителів різнотипних навчальних закладів. Педагогічна (виробнича) практика: методичні рекомендації містять теоретичні та практичні основи планування, проведення і підведення підсумків педагогічної практики для студентів факультету психології та соціології. Метою педагогічної практики є поглибити і закріпити теоретичні знання, отримані студентами в університеті, навчити застосовувати їх на практиці в навчально-виховній роботі з учнями.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18603
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
praktika_metod.pdf399,45 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.