Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18602
Назва: Діагностична (виробнича) практика: методичні рекомендації
Автори: Гошовська, Дарія Тарасівна
Бібліографічний опис: Гошовська Д. Т. Діагностична (виробнича) практика: методичні рекомендації для студентів факультету психології та соціології / Волинський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2020. 62 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 13-січ-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Луцьк
Теми: діагностика
корекція
Короткий огляд (реферат): Діагностична (виробнича) практика представляє собою схему структурованого спостереження особливостей навчання і поведінки школярів, що здійснюється педагогами та психологами в різних навчальних і позанавчальних ситуаціях. В її основу покладені вимоги щодо оволодіння студентами методами визначення основних психологічних характеристик шкільного статусу дитини і найважливіших психологічних вимог до їх змісту на конкретному етапі навчання. Вимоги представлені у вигляді опису конкретних поведінкових проявів дитини. Діагностична (виробнича) практика є завершальною частиною професійної підготовки бакалаврів на освітньо-кваліфікаційному рівні “Бакалавр”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18602
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
diagn_praktyka1.pdf762,95 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.