Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18579
Назва: Організація наукових досліджень та професійної діяльності в галузі
Автори: Федотова, Тетяна Володимирівна
Бібліографічний опис: Федотова Т. В. Організація наукових досліджень та професійної діяльності в галузі : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 053 «Психологія» освітньої програми «Психологія» / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. Луцьк, 2019. 11 с.
Дата публікації: жов-2019
Дата внесення: 13-січ-2021
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: наукове дослідження
методи
емпіричні методи
теоретичні методи
етичний кодекс психолога
конференція
презентація
програма виступу
стаття
тези
доповідь
анотація
Короткий огляд (реферат): Програма навчальної дисципліни «Організація наукових досліджень та професійної діяльності в галузі» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра спеціальності 053 «Психологія» за освітньою програмою «Психологія».Предметом вивчення навчальної дисципліни є з’ясування специфіки професійної діяльності психолога; питання організації, проведення і узагальнення результатів психологічного дослідження, форми його представлення. Міждисциплінарні зв’язки: навчальна дисципліна «Організація наукових досліджень та професійної діяльності в галузі» є фундаментальною основою для написання студентами-психологами курсових робіт, представлення свого наукового доробку у наукових публікаціях, виступах на науково-практичних семінарах, конференціях, диспутах тощо, організації професійної діяльності в майбутньому загалом. Вивчення курсу пов’язані зі знаннями, які студенти паралельно отримують при вивченні таких дисциплін як «Вступ до спеціальності», «Загальна психологія», «Соціальна психологія», «Експериментальна психологія» та ін. Знання отримані при вивченні даного курсу застосовуються при вивченні таких дисциплін як «Вікова психологія», «Патопсихологія», «Медична психологія», «Педагогічна психологія» «Історія психології» та ін.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18579
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОНДПД2019-2020План17.pdf777,33 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.