Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18499
Назва: Організація наукових досліджень та професійної діяльності в галузі
Автори: Федотова, Тетяна Володимирівна
Бібліографічний опис: Федотова Т. В. Організація наукових досліджень та професійної діяльності в галузі : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 053 Психологія освітня програма "Психологія" / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. Луцьк, 2018. 11 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 28-гру-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: наукове дослідження
науковий метод
емпіричні методи
теоретичні методи
етичний кодекс психолога
Короткий огляд (реферат): Програма навчальної дисципліни «Організація наукових досліджень та професйної діяльності в галузі» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра спеціальності 053 «Психологія» за освітньою програмою «Психологія». Предметом вивчення навчальної дисципліни є з’ясування специфіки професійної діяльності психолога; питання організації, проведення і узагальнення результатів психологічного дослідження, форми його представлення. Міждисциплінарні зв’язки: навчальна дисципліна «Організація наукових досліджень та професйної діяльності в галузі» є фундаментальною основою для написання студентами-психологіами курсових робіт, представлення свого наукового доробку у наукових публікаціях, виступах на науково-практичних семінарах, конференціях, диспутах тощо, організації професійної діяльності в майбутньому загалом. Вивчення курсу пов’язані зі знаннями, які студенти паралельно отримують при вивченні таких дисциплін як «Вступ до спеціальності», «Загальна психологія», «Соціальна психологія», «Експериментальна психологія» та ін. Знання отримані при вивченні даного курсу застосовуються при вивченні таких дисциплін як «Вікова психологія», «Патопсихологія», «Медична психологія», «Педагогічна психологія» «Історія психології» та ін. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Зміст та структура наукових досліджень. 2. Спеціфіка профеісйної діяльності психолога. Організація та проведення психологічного дослідження. Метою викладання навчальної дисципліни «Організація наукових досліджень та професйної діяльності в галузі» є засвоєння студентами знань щодо особливостей професійної діяльності психолога, змісту та структури наукових досліджень, специфіки організації та проведення психологічного дослідження; орієнтування студентів як майбутніх науковців до поглиблення своїх знань, прагнення подальшого інтелектуального розвитку та самовдосконалення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18499
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ondpd_2018-2019 Реп.pdf474,8 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.