Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18471
Назва: Основи інтегрованого курсу «Природничі науки» та методики його навчання
Автори: Іванців, Оксана Ярославівна
Фіщук, Оксана Сергіївна
Бібліографічний опис: Іванців О. Я., Фіщук О. С. Основи інтегрованого курсу «Природничі науки» та методики його навчання : [опорний конспект навчальної дисципліни] підготовки магістра галузі знань 01«Освіта»/ Педагогіка спеціальності 014 «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)» освітньо-професійної програми «Біологія, природознавство та здоров’я людини» / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, медико-біологічний факультет, кафедра ботаніки і методики викладання природничих наук. Луцьк., 2020. 67 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 22-гру-2020
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: фундаментальний підхід
лінійно-концентричний принцип
модульно-рейтингова технологія
модульна технологія навчання
Короткий огляд (реферат): У методичному посібнику розглянуті концептуальні основи інтегрованого курсу «Природознавство» у вигляді окремих тем. Зміст курсу реалізує всі компоненти освітньої галузі «Природознавство». Вони інтегруються на основі загальних закономірностей природи, фундаментальних природничих ідей у природничонаукову картину світу, відповідно до Державного стандарту. Посібник допоможе майбутнім викладачам, вчителям спрямувати навчальний процес на формування в учнів, студентів системи знань про природу — образу природи як основу життєствердного національного образу світу учня і в результаті — життєствердну модель світу суспільства. Посібник розрахований на студентів, вчителів інтегрованого курсу «Природознавство», а також на вчителів окремих природничих дисциплін, методистів, студентів закладів вищої освіти та вчених.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18471
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
integrov.pdf1,1 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.