Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18454
Назва: Лабораторний практикум з нейроінформатики
Автори: Кузнєцов, Ілля Павлович
Качинська, Тетяна Валеріївна
Бібліографічний опис: Кузнєцов І. П., Качинська Т. В. Лабораторний практикум з нейроінформатики / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, медико-біологічний факультет, кафедра фізіології людини і тварин. – Луцьк, 2020. – 92 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 18-гру-2020
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
УДК: 591.48:004(076)
Теми: нейроінформатика
програмування
стимуляція
мікростани
нейрон
Короткий огляд (реферат): Лабораторний практикум з нейроінформатики розроблений згідно з навчальною програмою курсу “Нейроінформатика” із спеціальності «Біологія» відповідно до вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Кожен протокол лабораторного заняття має порядковий номер, тему та мету заняття, перелік матеріалів та обладнання, питання для самостійної підготовки, а також завдання, що виконуються в ході лабораторної роботи. Хід виконання робіт передбачає володіння навичками комп’ютерної грамоти та програмування. Оскільки, під час виконання лабораторних робіт необхідним є створення власного програмного продукту для використання його в біологічних системах чи робота у спеціалізованих програмах. Виконання кожної лабораторної роботи включає аналіз результатів та їх опис у вигляді графіків, таблиць чи рисунків. Протокол лабораторного заняття закінчується висновками.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18454
Тип вмісту: Laboratory Instructions
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NeuroinformaticsLab.pdf5,46 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.