Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18361
Назва: Передумови розвитку етнотуризму в Турійському районі Волинської області
Автори: Мельник, Надія Вікторівна
Мельник, Андрій Васильович
Качаровський, Роман Євгенович
Дата публікації: 24-вер-2020
Дата внесення: 24-вер-2020
Теми: етнотуризм
історико-культурний потенціал
етнографічна автентика
Турійський район
Волинська область
Короткий огляд (реферат): Мельник Н.В., Мельник А.В., Качаровський Р.Є. Передумови розвитку етнотуризму в Турійському районі Волинської області // Наукові записки Тернопіл. націонал. педагогічного уні-ту. Серія: географія. − Тернопіль : Видавництво ТНПУ. 2020. – № 1. – С. 83-91.
Опис: Здійснено оцінку передумов розвитку етнотуризму в Турійському районі Волинської області. На основі комплексного аналізу наявної історико-культурної спадщини окреслено потенційні можливості функціонування етнотуризму як нового сегменту туристичного ринку. Акцент робиться на дослідженні етнографічних особливостей Турійщини, що дає підстави розвивати народні промисли. Визначено важливість і пріоритетні напрями актуалізації потенціалу художніх промислів у підвищенні конкурентоспроможності регіону на ринку туристичних послуг. Окреслено проблеми та перспективи використання історико-культурної спадщини у розвитку туристичної сфери краю в цілому та етнотуризму зокрема.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18361
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТЕРНОПІЛЬ 2020.pdf780,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.