Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18356
Назва: Програма навчальної дисципліни Магістерський семінар за освітньою програмою «Палеографія і неографія» підготовки магістра, галузі знань 02 Гуманітарні науки, спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа, за освітньою програмою: Інформаційна аналітика та адміністрування систем управління. 2018. 20 с.
Автори: Бондаренко, Геннадій Васильович
Дата публікації: 24-вер-2020
Дата внесення: 24-вер-2020
Теми: Програма навчальної дисципліни,
палеографія, писемність,
неографія,
матеріали і знаряддя письма,
мистецтво виготовлення і оздоблення книги,
палеографічний аналіз писемних джерел.
Короткий огляд (реферат): Предметом вивчення навчальної дисципліни є система знань палеографії і неографії, закономірності й особливості їх розвитку і використання в наукових дослідженнях. Вона зв’язана з історією України, всесвітньою історією, документознавством, історіографією, дипломатикою, сфрагістикою, текстологією, історичною граматикою. Метою викладання семінару “Палеографія і неографія” є: ознайомити студентів з основами цих наук, які є важливою складовою частиною в системі навчання для підготовки випускників факультету історії,політології та національної безпеки освітнього ступеню магістр.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18356
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.