Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18310
Назва: Громадські організації і рухи на Волині у 20–30-х рр. ХХ ст.
Автори: Понєдєльник, Лариса Анатоліївна
Бібліографічний опис: Понєдєльник Л. А. Громадські організації і рухи на Волині у 20–30-х рр. ХХ ст. : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 014 Середня освіта (Історія) освітньої програми Історія, правознавство / Л. А. Понєдєльник ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра нової та новітньої історії України. - Луцьк, 2019. - 12 с.
Дата публікації: 16-жов-2019
Дата внесення: 14-вер-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: громадські організації
ІІ Річ Посполита
молодіжний рух
спортивні організації
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Громадські організації і рухи на Волині у 20–30-х рр. ХХ ст.» належить до циклу навчальних дисциплін професійної і практичної підготовки і спрямована на комплексне вивчення виникнення, структури та становлення різних товариств та рухів, що існували у міжвоєнний період на території Волинського воєводства; на вивчення впливу цих інституцій, їх життєвої сили і здатності на прилучення до активної громадської праці на національному терені найрізноманітніших прошарків населення; на систематизацію та узагальнення українських національних товариств і рухів, що існували на Волині у міжвоєнні десятиліття.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18310
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
гр_орг_рухи.pdf968,33 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.