Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18309
Назва: Економічна історія України
Автори: Гаврилюк, Олександр Никифорович
Бібліографічний опис: Гаврилюк О. Н. Економічна історія України : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 014 "Середня освіта (Історія)" освітньої програми (спеціалізації) "Історія, правознавство" ; спеціальності 032 Історія та археологія освітньої програми (спеціалізації) "Історія, європеїстика, археологія" ; спеціальності 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" освітньої програми (спеціалізації) "Музеєзнавство, пам'яткознавство, культурний туризм" / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра археології, давньої та середньовічної історії України. - Луцьк, 2018. - 16 с.
Дата публікації: 17-жов-2018
Дата внесення: 14-вер-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: економічний розвиток
економіка
господарство
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Економічна історія України» спрямована на вивчення студентами-бакалаврами процесу зародження та еволюції продуктивних сил, господарських занять, господарських форм і відносин на етнічних українських землях від найдавніших часів до сьогодення з урахуванням економічних зв’язків цих земель з близькими і далекими сусідами. Мета навчальної дисципліни – ознайомлення студентів-бакалаврів з визначальними питаннями економічної історії українського суспільства впродовж усього часу його розвитку від первісної доби до сьогодення, особливостями функціонування господарства на відповідних етапах національної історії, досвідом, набутим українським етносом, згодом – українською нацією – в означеній сфері, впливом економічного чинника на розгортання соціальних, політичних і культурних процесів в Україні у минулому і тепер, вироблення уміння використовувати набуті знання у повсякденній діяльності. Завдання курсу – домогтися засвоєння студентами-бакалаврами загальних тенденцій, закономірностей, характерних рис, особливостей господарського розвитку України; оволодіння методами аналізу та порівняння різних аспектів її економічного життя, моделювання економічних процесів; виробити уміння виділити передовий господарський досвід із загальної спадщини національної економічної теорії та практики, висувати рекомендації щодо впровадження його у життя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18309
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Havr. Ol. Прогр. 2018. Екон. іст. Укр..pdf787,01 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.