Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18280
Назва: Пам'яткознавство України
Автори: Степанюк, Софія Миколаївна
Бібліографічний опис: Степанюк С. М. Пам'яткознавство України : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 032 Історія та археологія ; освітньої програми Історія, європеїстика, археологія ; спеціальності 014 середня освіта (історія) ; освітньої програми Середня освіта. Історія, правознавство / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра нової та новітньої історії України. - Луцьк, 2019. - 18 с.
Дата публікації: 16-жов-2019
Дата внесення: 10-вер-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Пам'яткознавство
пам’яткоохоронна діяльність
“пам’ятка старовини"
Короткий огляд (реферат): Курс “Пам’яткознавство України” спрямований на формування у студентів системних знань про історію вивчення, збереження та дослідження усіх видів пам’яток на теренах України вподовж різних історичних періодів. Він повинен забезпечити формування у студентів знання про пам’яткознавство України як наукову дисципліну, розгляд теоретичних основ пам’яткознавства, історії та практики українського пам’яткознавства; сприяння засвоєнню студентами теоретичного інструментарію пам’яткознавства, вироблення у них вміння застосовувати його на практиці, як вагомої умови піднесення ефективності роботи щодо вивчення, збереження й охорони культурної спадщини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18280
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РНП ПАМЯТКОЗНАВСТВО.pdf699,9 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.