Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18260
Назва: English-Speaking Countries: Multiple-Choice Tests in History of Culture
Автори: Калиновська, Ірина Миколаївна
Коляда, Еліна Калениківна
Бібліографічний опис: Калиновська Ірина, Коляда Еліна . English-Speaking Countries: Multiple-Choice Tests in History of Culture = Тести з історії культури англомовних країн: навч.-метод. матеріали. Луцьк: Вежа-Друк, 2020. 52 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 8-вер-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: UK
Велика Британія
USA
США
Canada
Канада
Australia
Австралія
New Zealand
Нова Зеландія
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні матеріали підготовлено з метою удосконалення й перевірки знань студентів-магістрів денного і заочного відділень вищих навчальних закладів при вивченні теоретичних курсів «Історія культури країн основної мови», «Історія культури країн другої іноземної мови». Матеріали складаються з п’яти тематичних розділів, які охоплюють відомості і тестові завдання про культуру основних англомовних країн світу: Великої Британії, Сполучених Штатів Америки, Канади, Австралії та Нової Зеландії.
Опис: Для студентів і викладачів фахових інститутів і факультетів за напрямками підготовки 035 Філологія (Мова та література (англійська)), (Мова та література (німецька)), (Мова та література (французька)), 014 Середня освіта (Англійська мова), для аспірантів-філологів та всіх, хто цікавиться історією культури англомовних країн.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18260
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Country_Studies_Tests_2.pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.