Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18255
Title: Вступ до перекладознавства : програма нормативної навчальної дисципліни
Authors: Лесик, Ірина Валеріївна
Шкамарда, Оксана Андріївна
Bibliographic description (Ukraine): Лесик І. В., Шкамарда О. А. Вступ до перекладознавства : програма нормативної навчальної дисципліни / Лесик І. В., О. А. Шкамарда ; Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки , кафедра англійської філології. – Луцьк: СНУ імені Лесі Українки, 2019 .- 15 с.
Issue Date: 2019
Date of entry: 8-Sep-2020
Publisher: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Keywords: програма
навчальна дисципліна
перекладознавство
переклад
Abstract: Курс «Вступ до перекладознавства»» є складовою частиною нормативних філологічних дисциплін, які входять до циклу загальної підготовки студентів освітнього ступеня «Бакалавр» галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальності 035 Філологія та галузі знань 01 Освіта, спеціальності 014 Середня освіта (Англійська мова). Теоретичний предмет «Вступ до перекладознавства» покликаний ознайомити студентів з найважливішими поняттями та актуальною проблематикою науки про переклад, увести їх у коло перекладознавчої термінології, що використовуватиметься в усіх перекладознавчих курсах і безпосередньо в перекладацькій практиці впродовж усіх років навчання.
Description: Мета курсу полягає у створенні теоретичної бази, необхідної для успішного формування та подальшого розвитку практичних умінь і навичок перекладацької діяльності, в опануванні системою знань про закономірності процесу перекладу. Основні завдання курсу: ознайомити студентів з основними розділами сучасного перекладознавства; дати коротку характеристику особливостей перекладацької діяльності в різні історичні періоди й в наші дні; охарактеризувати процес перекладу та його закономірності; дати аналіз різних видів перекладацької діяльності.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18255
Content type: Training program
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FIF)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.