Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18172
Назва: Фонетика і лексикологія української мови : навчально-методичні матеріали для студентів
Автори: Мельник, Ірина Анатоліївна
Бібліографічний опис: Мельник І. А. Фонетика і лексикологія української мови : навчально-методичні матеріали для студентів галузі знань 03 Гуманітарні науки, 01 Освіта / Педагогіка спеціальності 035 Філологія, 014 Середня освіта (Мова і література (польська)) освітньо-професійної програми «Мова та література (польська). Переклад. Польська мова», «Середня освіта. Польська мова» / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет філології та журналістики, Кафедра української мови. - Луцьк : Надстир’я, 2019. – 72 с.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 27-лип-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: фонетика
фонологія
лексикологія
лексика
Короткий огляд (реферат): У навчально-методичних матеріалах представлено структуру курсу «Фонетика і лексикологія української мови», подано зміст практичних занять, завдання для самостійної роботи, варіанти контрольних робіт, методичні вказівки щодо написання рефератів, питання для підсумкового контролю, розподіл балів, критерії, шкала оцінювання знань студентів, основні вимоги до запису тексту фонетичною та фонематичною транскрипціями, схеми та зразки фонетичного і лексикологічного розбору, список рекомендованої літератури. Для викладачів і студентів спеціальності 035 Філологія, 014 Середня освіта, освітньої програми Мова та література (польська). Переклад. Польська мова, а також інших спеціальностей, що вивчають курс «Фонетика і лексикологія української мови».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18172
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FFG)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Програма-2019-друк-поляки.pdf833,13 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.