Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18113
Назва: Фонетика і лексикологія української мови
Автори: Мельник, Ірина Анатоліївна
Бібліографічний опис: Мельник І. А. Фонетика і лексикологія української мови : навчально-методичні матеріали для студентів спеціальності 035 Філологія, 014 Середня освіта (Українська мова і література) освітньої-професійної програми «Українська мова та література. Світова література» / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет філології та журналістики, Кафедра української мови. – Луцьк : Надстир’я, 2020. – 100 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 21-лип-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки
Теми: фонетика
лексикологія
фонологія
фразеологія
Короткий огляд (реферат): У навчально-методичних матеріалах представлено структуру курсу «Фонетика і лексикологія української мови», подано зміст практичних занять, завдання для самостійної роботи, методичні вказівки щодо написання рефератів, питання для підсумкового контролю, розподіл балів, критерії, шкала оцінювання знань студентів, основні вимоги до запису тексту фонетичною та фонематичною транскрипціями, схеми та зразки фонетичного і лексикологічного розбору, список рекомендованої літератури. Для викладачів і студентів філологічних спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18113
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FFG)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Програма-2020 украинисти друк.pdf763,99 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.