Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18088
Назва: Практикум з фізіології сенсорних систем
Автори: Коцан, Ігор Ярославович
Козачук, Наталія Олександрівна
Журавльов, Олександр Анатолійович
Журавльова, Олена Вікторівна
Бібліографічний опис: Коцан І. Я., Козачук Н. О., Журавльов О. А., Журавльова О. В. Практикум з фізіології сенсорних систем / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2019. 61 с.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 20-лип-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: фізіологія
сенсорні системи
Короткий огляд (реферат): Практикум з фізіології сенсорних систем містить загальні теоретичні відомості, методичні вказівки та інструкції до виконання лабораторних робіт з курсу «Фізіологія сенсорних систем», що має важливе теоретичне й практичне значення не тільки для біології, але й для медицини та психології. До кожної практичної роботи наведено порядок виконання роботи, необхідні формули для розрахунку, таблиці та ін. Для виконання багатьох робіт достатньо найпростіших приладів або інших матеріалів, які можуть виготовити самі студенти під час проведення роботи. Усі досліди проводять на людині, що потребує великої самостійної роботи студентів. Це значною мірою сприяє підвищенню рівня їх професійної й педагогічної підготовки. Видання адресоване біологам, психологам, викладачам, студентам вищих навчальних закладів медико-біологічного профілю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18088
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Практикум з сенсорних.pdf1,39 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.