Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17956
Назва: Специфіка викладання «Практичного курсу польської мови» для студентів спеціальності «Мова та література (польська)»
Автори: Васейко, Юлія Святославівна
Бібліографічний опис: Васейко Ю. Специфіка викладання «Практичного курсу польської мови» для студентів спеціальності «Мова та література (польська)». Україна та Польща: минуле, сьогодення, перспективи : Науковий часопис Інституту Польщі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Луцьк : Вид. Дім «Твердиня», 2016. Т. 5. С. 8-12.
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 7-лип-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: методика викладання польської мови
методи оптимізації дидактичного процесу
Короткий огляд (реферат): У статті описана специфіка викладання «Практичного курсу польської мови» для студентів спеціальності «Мова та література (польська)», представлено аналіз найбільш типових труднощів, які виникають під час засвоєння польської фонетики, орфографії, граматики, лексики, запропоновано рекомендації щодо підвищення ефективності оволодіння майбутніми полоністами теоретичними відомостями і практичними уміннями з названого вище предмету. З’ясовано, що для продуктивного вивчення польської мови потрібно так організувати дидактичний процес, аби увага студентів концентрувалася на відмінностях у фонетичній, лексичній, граматичній системах української та польської мов, належить рухатися від легшого матеріалу до складнішого, заохочувати читати вголос, переказувати тексти, учити скоромовки для постійного вдосконалення орфоепічних умінь, навичок, укладати міні-словники омонімів і т.д.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17956
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FFG)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.