Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17901
Назва: Сутність маркетингової стратегії підприємства
Автори: Буняк, Надія Михайлівна
Бібліографічний опис: Буняк Н. М. Сутність маркетингової стратегії підприємства. Вісник Волинського інституту економіки та менеджменту. 2019. Вип. 23. С. 22-29.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 1-лип-2020
Видавництво: Волинський інститут економіки та менеджменту
Теми: маркетинг
стратегія
маркетингова стратегія
стратегічне управління
маркетингові інструменти
Короткий огляд (реферат): У сучасних економічних реаліях маркетингова стратегія є одним з найважливіших інструментів стратегічного управління. Вона сприяє зміцненню конкурентних переваг підприємства в довгостроковій перспективі. Поглиблений аналіз дефініції «маркетингова стратегія підприємства» дозволив сформувати її авторське бачення, розкрити сутнісні характеристики. Основними факторами, що впливають на формування маркетингової стратегії є: позиція підприємства на цільовому ринку, етап життєвого циклу, виробничий та маркетинговий потенціал, масштаби діяльності конкурентів, специфіка товарного асортименту тощо. Ефективність реалізації маркетингової стратегії підприємства безпосередньо залежить від маркетингової тактики та здатності його керівництва швидко реагувати на зміни, які відбуваються в ринковому середовищі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17901
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Буняк_марк_стр.pdf1,95 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.