Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17896Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Лялюк, Алла Миколаївна | - |
| dc.date.accessioned | 2020-07-01T12:41:46Z | - |
| dc.date.available | 2020-07-01T12:41:46Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.citation | Лялюк, А. Товарознавство : методичні вказівки до виконання практичних робіт. Луцьк. 2019 , 27с. | uk_UK |
| dc.identifier.other | УДК 339.138 (075.8) | - |
| dc.identifier.uri | http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17896 | - |
| dc.description.abstract | Методичні вказівки призначені для набуття вмінь і навичок з формування асортименту та оцінки якості харчових продуктів і непродовольчих товарів. Рекомендовано студентам підготовки бакалаврів галузі знань 07 Уравління та адміністрування, спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки | uk_UK |
| dc.subject | харчові продукти | uk_UK |
| dc.subject | непродовольчіі товари | uk_UK |
| dc.title | Товарознавство : методичні вказівки до виконання практичних робіт | uk_UK |
| dc.type | Methodical recommendations | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали (FEU) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| tovaroznavstvo.pdf | 436,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.