Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17896
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛялюк, Алла Миколаївна-
dc.date.accessioned2020-07-01T12:41:46Z-
dc.date.available2020-07-01T12:41:46Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЛялюк, А. Товарознавство : методичні вказівки до виконання практичних робіт. Луцьк. 2019 , 27с.uk_UK
dc.identifier.otherУДК 339.138 (075.8)-
dc.identifier.urihttp://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17896-
dc.description.abstractМетодичні вказівки призначені для набуття вмінь і навичок з формування асортименту та оцінки якості харчових продуктів і непродовольчих товарів. Рекомендовано студентам підготовки бакалаврів галузі знань 07 Уравління та адміністрування, спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльністьuk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherСхідноєвропейський національний університет ім. Лесі Українкиuk_UK
dc.subjectхарчові продуктиuk_UK
dc.subjectнепродовольчіі товариuk_UK
dc.titleТоварознавство : методичні вказівки до виконання практичних робітuk_UK
dc.typeMethodical recommendationsuk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tovaroznavstvo.pdf436,3 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.