Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17896
Title: Товарознавство : методичні вказівки до виконання практичних робіт
Authors: Лялюк, Алла Миколаївна
Bibliographic description (Ukraine): Лялюк, А. Товарознавство : методичні вказівки до виконання практичних робіт. Луцьк. 2019 , 27с.
Issue Date: 2019
Date of entry: 1-Jul-2020
Publisher: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки
Keywords: харчові продукти
непродовольчіі товари
Abstract: Методичні вказівки призначені для набуття вмінь і навичок з формування асортименту та оцінки якості харчових продуктів і непродовольчих товарів. Рекомендовано студентам підготовки бакалаврів галузі знань 07 Уравління та адміністрування, спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17896
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tovaroznavstvo.pdf436,3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.