Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17896| Title: | Товарознавство : методичні вказівки до виконання практичних робіт |
| Authors: | Лялюк, Алла Миколаївна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Лялюк, А. Товарознавство : методичні вказівки до виконання практичних робіт. Луцьк. 2019 , 27с. |
| Issue Date: | 2019 |
| Date of entry: | 1-Jul-2020 |
| Publisher: | Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки |
| Keywords: | харчові продукти непродовольчіі товари |
| Abstract: | Методичні вказівки призначені для набуття вмінь і навичок з формування асортименту та оцінки якості харчових продуктів і непродовольчих товарів. Рекомендовано студентам підготовки бакалаврів галузі знань 07 Уравління та адміністрування, спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
| URI: | http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17896 |
| Content type: | Methodical recommendations |
| Appears in Collections: | Навчально-методичні матеріали (FEU) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| tovaroznavstvo.pdf | 436,3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.