Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17896| Назва: | Товарознавство : методичні вказівки до виконання практичних робіт |
| Автори: | Лялюк, Алла Миколаївна |
| Бібліографічний опис: | Лялюк, А. Товарознавство : методичні вказівки до виконання практичних робіт. Луцьк. 2019 , 27с. |
| Дата публікації: | 2019 |
| Дата внесення: | 1-лип-2020 |
| Видавництво: | Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки |
| Теми: | харчові продукти непродовольчіі товари |
| Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки призначені для набуття вмінь і навичок з формування асортименту та оцінки якості харчових продуктів і непродовольчих товарів. Рекомендовано студентам підготовки бакалаврів галузі знань 07 Уравління та адміністрування, спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17896 |
| Тип вмісту: | Methodical recommendations |
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали (FEU) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| tovaroznavstvo.pdf | 436,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.