Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17892
Назва: Польська мова
Автори: Сухарєва, Світлана Володимирівна
Яручик, Ольга Борисівна
Цьолик, Наталія Миколаївна
Бібліографічний опис: Сухарєва С. Польська мова : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. = Język polski: podręcznik dla studentów szkół wyższych / С. В. Сухарєва, О. Б. Яручик, Н. М. Цьолик ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки. – Луцьк : Вежа-Друк, 2019. – 436 с.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 30-чер-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: польська мова як іноземна
інтенсивний курс початкового вивчення
змістові модулі
самовчитель
Короткий огляд (реферат): Видання укладене згідно зі структурою програми викладання польської мови для студентів польської філології, студентів міжнародного та історичного спрямувань, які вивчають польську мову. Навчальний посібник передбачає основну роботу з матеріалами лексичного та граматичного характеру, з принагідним екскурсом у культуру та історію Польщі. Додатково подані тексти для домашнього читання, зразки ділового мовлення, основні фразеологічні одиниці, тести для контролю та самоконтролю відповідно до вимог контрольно-рейтингової системи оцінювання знань. Начальний посібник може стати підручним джерелом для всіх зацікавлених у вивченні польської мови. Праця призначена для різних вікових категорій, проте, з огляду на лексику, перевага надана студентській аудиторії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17892
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FFG)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Друк.pdf9,85 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.